Salata cu fasole neagra

de - Andreea - in Salate, 30 Aug 2015 | 9745 vizualizari

 

Pentru reteta m-am inspirat de la Miha >:D

 

INGREDIENTE

  • 100 gr fasole neagra uscata
  • 100 gr porumb dulce
  • 1\2 ceapa galbena
  • 100 gr rosii tip datterini
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • otet ( optional )
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Salata cu fasole neagra:

Fasolea uscata o punem in apa rece peste noapte. Astfel se va umfla si va fierbe mai repede.

A doua zi, scurgem fasolea de apa, o spalam sub jet de apa rece si o punem la fiert in apa rece cu sare. Fasolea este fiarta cand intra usor unghia in bob . 

Scurgem fasolea de apa, o trecum sub jet de apa rece si o punem  apoi intr-un castron. 

Separat spalam rosiile (puteti folosi si rosii tip cherry) si le taiem in doua sau in patru. 

Ceapa curatata si spalata o feliem solzi .

Adaugam in castronul cu fasole, porumbul dulce bine scurs de apa din conserva, rosiile si ceapa.

Presaram sare si piper dupa gust si adaugam uleiul de masline amestecand bine ingredientele. Daca doriti puteti adauga si otet . 

Se serveste rece. 

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasole neagra" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Salata de gogonele verzi